Për të gjithë ata të cilët adhurojnë inventar të ndryshëm nga druri, Fabrika e dyerve LUMI e cila ushtron këtë veprimtari me përvojë të gjatë pune, ofron:

 

 • Artikuj, dyer, kuzhina shumë cilësore nga prodhimet e drurit dhe mediapanit.
 • Bëjm prodhimin e të gjitha llojeve të dyerve të plasitifkuara.
 • Përbërja: - dru me diapan i veshur me plasitfikim dhe arkacel.
 • Gjithashtu, bëjm prodhimin e të gjitha llojëve të dyerve sipas porosisë.

 • Me përvoj pune Lumi ju ofron zgjedhje cilësore, duke ju GARANTUAR 3-5 vjet.

  Dyer për Sallone

  Me forma këndore, harkore dhe me dimensione standarte.

  Prek këtu

  Dyer për Dhoma

  Modele të ndryshme me ngjyra të llojllojëshme dhe cilësore.

  Prek këtu

  Kuzhinat

  Lumi ju ofron kuzhina cilësore dhe funksionale për shtëpit tuaja.

  Prek këtu

   

  Disa nga punimet tona:

  Historiku

  Fabrika e dyerve Lumi - ka traditë të punës, e cila ka filluar me përpunimin e drurit qysh në vitet e hershme të v. 1900...

  Ky zanat u bart në Djem dhe në Nipa, të cilët e ruajtën dhe e punojnë edhe sot më shumë kujdes.